Functiegroepen

Vanuit verschillende disciplines werken we aan oplossingen voor de vragen van onze opdrachtgevers. Met jouw expertise draag je bij aan het succes van onze ondernemingen.

Vanuit verschillende disciplines werken we aan oplossingen voor de vragen van onze opdrachtgevers. Met jouw expertise draag je bij aan het succes van onze ondernemingen.

Ben jij een doener die graag met zijn handen werkt en een mooi eindresultaat oplevert? Of ben jij iemand die juist voldoening haalt uit het doorgronden van (lastige) vraagstukken en het bedenken van inventieve oplossingen? Ben jij de duizendpoot die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt zodat collega’s hun werk soepel kunnen uitvoeren en projecten succesvol worden afgerond? Of haal jij juist plezier uit een combinatie van de diverse werkzaamheden? Wie je ook bent en wat je ook kunt: een mix van al deze eigenschappen en talenten maakt onze bedrijven.

Technische Functies

Als technisch expert werk je aan uitdagende klussen die ertoe doen. Samen werken we aan de beste oplossing voor de vraag van onze opdrachtgever. Kom jij ons team versterken?

Leidinggevende Functies

De smeerolie van het bedrijf. Iemand die in staat is om processen en mensen met elkaar te verbinden en technisch-inhoudelijk sterk is. Ga jij deze leidinggevende rol bij ons vervullen?

Ondersteunende Functies

Ben jij dienstverlenend en nauwkeurig en in staat om allerlei voorkomende ondersteunende werkzaamheden uit te voeren? Kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben.

Commerciële Functies

Ben jij de commerciële topper die technisch inzicht combineert met een passie voor sales? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk onze vacatures en zet de volgende stap in je loopbaan.

Management­functies

Heb jij de capaciteiten om een bedrijf te leiden? Ben jij in staat om een team te inspireren en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen? Bekijk dan onze vacatures voor managementfuncties.

Open Sollicitatie

Wij waarderen talent en bieden daar graag ruimte aan. Wil jij graag meewerken en het verschil maken bij projecten die ertoe doen, maar hebben wij nu geen vacature openstaan die aansluit op jouw kwaliteiten? Aarzel dan niet om ons te benaderen. Open sollicitaties zijn welkom! We vernemen graag welke bijdrage jij kunt leveren aan ons bedrijf.
Open sollicitatie versturen