Concept ingenieurs

Concept ingenieurs zet doeltreffende onderzoeks- en monitoringstechnieken in om de constructieve veiligheid en duurzaamheid van civieltechnische en bouwkundige constructies te verbeteren.

Concept ingenieurs zet doeltreffende onderzoeks- en monitoringstechnieken in om de constructieve veiligheid en duurzaamheid van civieltechnische en bouwkundige constructies te verbeteren.

Opdrachtgevers in de vastgoedsector en (semi-)overheid (infra en utiliteitsbouw) kunnen het totale project aan ons uitbesteden, van onderzoek en diagnose tot voorontwerp, oplevering en nazorg. Constructieve veiligheid is een belangrijk speerpunt en de basis voor onze onderzoeken. Concept ingenieurs heeft een multidisciplinaire en integrale aanpak en werkt nauw samen met opdrachtgever en aannemer. Uniek aan Concept ingenieurs is de specialistische kennis op het gebied van uiteenlopende aspecten die belangrijk zijn voor de constructieve veiligheid en levensduur van civiele kunstwerken. Dit omvat constructieve componenten, versterkingstechnieken, reparatietechnieken en bijzondere inspectiemethodes.

Breed dienstenpakket

Inspectie- en monitoringstechnieken, constructieve toetsing en ontwerp en beheer en onderhoud van civieltechnische en bouwkundige constructies: Concept ingenieurs heeft een breed dienstenpakket. Dat omvat onder meer:

Hoog opleidingsniveau continu optimaliseren

Een gedegen voorbereiding is noodzakelijk voor een succesvol verloop van een renovatie- of onderhoudsproject. Medewerkers van Concept ingenieurs zijn hoogopgeleid en hebben allen hun eigen specialisme, zodat wij onze opdrachtgevers de best mogelijke kwaliteit kunnen bieden. Het opleidingsniveau wordt continu geoptimaliseerd via trainingen en nascholing. Binnen ons bedrijf weet je je omringd door een team van specialisten met een ongeëvenaarde kennis binnen ons vakgebied.

Meer over Concept Ingenieurs.

Onze vacatures bij Concept ingenieurs

Open Sollicitatie

Wij waarderen talent en bieden daar graag ruimte aan. Wil jij graag meewerken en het verschil maken bij projecten die ertoe doen, maar hebben wij nu geen vacature openstaan die aansluit op jouw kwaliteiten? Aarzel dan niet om ons te benaderen. Open sollicitaties zijn welkom! We vernemen graag welke bijdrage jij kunt leveren aan ons bedrijf.
Open sollicitatie versturen