Concreet

Kerntaken van Concreet zijn betonherstel en betonbescherming, vloerafwerkingen, herstel van de constructieve veiligheid van uitkragende galerijvloeren en balkons, totaalonderhoud en kelderafdichting.

Kerntaken van Concreet zijn betonherstel en betonbescherming, vloerafwerkingen, herstel van de constructieve veiligheid van uitkragende galerijvloeren en balkons, totaalonderhoud en kelderafdichting.

Een baan bij Concreet is dankzij de brede range aan werkzaamheden een garantie voor veel afwisseling. Concreet is partner in vastgoedonderhoud voor woningbouwcorporaties, industrie, zorginstellingen, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en overheden. Tot de kerntaken behoren betonherstel en betonbescherming, vloerafwerkingen en totaalonderhoud. Totaalonderhoud omvat alle voorkomende werkzaamheden aan de buitenschil van vastgoed, van straatwerk tot en met dak: betonreparatie, vloerafwerking, geveltechniek, structurele versterking en schilderwerk. Daarnaast is Concreet dé specialist voor het herstel van de constructieve veiligheid van vastgoed met betrekking tot uitkragende balkons en galerijvloeren, kopgevels en betonnen constructies. Tevens zijn wij deskundig in kelderdichting.

Grote diversiteit aan technieken:

Medewerkers van Concreet zijn gespecialiseerd in diverse technieken. Een greep uit wat wij doen:

Van industrieel vastgoed tot zwembad

Maar Concreet doet nog veel meer. Zo voorzien we galerijen, balkons, winkels, productiebedrijven en magazijnen van kunststof vloerafwerkingen. Concreet is eveneens gespecialiseerd in het afdichten van constructies en biedt ook oplossingen voor onderhoudsvraagstukken voor industrieel vastgoed. Daarnaast zijn wij actief in de sectoren infra en utiliteit: van betonreparatie en betonrenovatie tot het aanbrengen van beschermende coatings, injectiewerk en het aanbrengen van structurele versterking. In de infrasector voeren wij onder meer werkzaamheden uit aan kunstwerken, parkeerdekken en waterzuiveringsinstallaties. Daarnaast heeft Concreet jarenlange ervaring met totaalonderhoud van zwembaden.

Meer over Concreet.

Onze vacatures bij Concreet

Open Sollicitatie

Wij waarderen talent en bieden daar graag ruimte aan. Wil jij graag meewerken en het verschil maken bij projecten die ertoe doen, maar hebben wij nu geen vacature openstaan die aansluit op jouw kwaliteiten? Aarzel dan niet om ons te benaderen. Open sollicitaties zijn welkom! We vernemen graag welke bijdrage jij kunt leveren aan ons bedrijf.
Open sollicitatie versturen