Conflex

Conflex is actief op het gebied van betonrenovatie en bescherming, vloeistofdichte vloeren, staalbescherming, vloeren, afdichting, reiniging en onderhoud en montage.

Conflex is actief op het gebied van betonrenovatie en bescherming, vloeistofdichte vloeren, staalbescherming, vloeren, afdichting, reiniging en onderhoud en montage.

Conflex werkt voor onder meer overheden, woningcorporaties, VvE's, vastgoedbeheerders, industrie, nutsbedrijven en bouwbedrijven. We zijn door onze maritieme kennis bovendien partner van bouwers van luxe jachten. We ontwerpen, in samenspraak met opdrachtgevers, oplossingen voor onderhouds- en reparatievraagstukken waarbij veiligheid, duurzame oplossingen en overlastminimalisatie centraal staan. Conflex biedt oplossingen voor niet alledaagse bouwkundige- en infravraagstukken.

Uitgebreid dienstaanbod

Met onze ervaring en vakkennis bieden wij totaaloplossingen voor (complexe) vraagstukken. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Uiteenlopende projecten

Als je bij Conflex werkt, ben je betrokken bij zeer diverse en uiteenlopende projecten. De ene keer voeren we herstelwerkzaamheden uit aan een vloer in een woon- en zorgcentrum, een andere dag voorzien we een tankshop van een nieuwe gietvloer, zijn we bezig met complexe betonrenovatie en – herstelwerkzaamheden of werken we aan een staalconstructie van een brug of in de industrie. Maar aan welke project we ook werken: met onze specialistische kennis en ervaring ontzorgen wij onze opdrachtgevers. Conflex streeft daarbij continu naar verbetering van kwaliteit en veiligheid. Veiligheid voor onze medewerkers en bewoners/passanten is namelijk een absolute voorwaarde.

Meer over Conflex.

Onze vacatures bij Conflex

Open Sollicitatie

Wij waarderen talent en bieden daar graag ruimte aan. Wil jij graag meewerken en het verschil maken bij projecten die ertoe doen, maar hebben wij nu geen vacature openstaan die aansluit op jouw kwaliteiten? Aarzel dan niet om ons te benaderen. Open sollicitaties zijn welkom! We vernemen graag welke bijdrage jij kunt leveren aan ons bedrijf.
Open sollicitatie versturen