Tebecon

Betonreparaties, betonconservering, coating en grondinjecties (specialistische scheur- en gelinjectie): Tebecon bedient uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren met diverse specialismen.

Betonreparaties, betonconservering, coating en grondinjecties (specialistische scheur- en gelinjectie): Tebecon bedient uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren met diverse specialismen.

Of het nu om een brug of een gebouw gaat en of die nu uit beton, metaal, metselwerk of hout is opgebouwd: elke constructie leeft, veroudert en ondergaat veranderingen in de loop van de tijd. Tebecon biedt oplossingen voor de reparatie, bescherming en versterking van deze constructies. Tebecon beschikt over de expertise om onder meer betonreparaties, betonconservering, coating en grondinjectie uit te voeren. Wij bieden opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, vastgoedbeheerders en parkeerbeheerders, een totaalpakket. Van ondersteuning bij het stellen van de diagnose, tot het opstellen van het ontwerp/bestek en bescherming van constructies.

Actief in breed scala van constructies

Tebecon heeft veel specialismen in huis en is actief voor verschillende opdrachtgevers in talrijke sectoren: nieuwbouw, renovatie, waterbouw, tunnelaanleg, spoorwegen, overheid, Rijkswaterstaat, waterschappen, recreatie en aanleg van infrastructuur. Door een innovatieve aanpak breiden we onze specialismen voortdurend uit. Zo zijn we ook thuis in kelderafdichting, het aanbrengen van spuitbeton of lijmwapening en het aanbrengen van kunststofvloerafwerkingen. Wij passen onze oplossingen toe bij een breed scala van constructies in de volgende sectoren:

Tot specialist opgeleide vakmensen

Het team van Tebecon staat garant voor succesvolle projecten in iedere bouwvorm. Met de flexibele instelling van onze gekwalificeerde medewerkers bedienen wij onze klanten in Nederland, België en Duitsland 24 uur per dag en 7 dagen per week. Medewerkers van Tebecon zijn tot specialist opgeleide vakmensen, met kijk op bouwen en veel liefde voor hun vak. Die gedegen kennis en ervaring zijn letterlijk en figuurlijk de basis voor een geslaagde uitvoering.

Meer over Tebecon.

Onze vacatures bij Tebecon

Open Sollicitatie

Wij waarderen talent en bieden daar graag ruimte aan. Wil jij graag meewerken en het verschil maken bij projecten die ertoe doen, maar hebben wij nu geen vacature openstaan die aansluit op jouw kwaliteiten? Aarzel dan niet om ons te benaderen. Open sollicitaties zijn welkom! We vernemen graag welke bijdrage jij kunt leveren aan ons bedrijf.
Open sollicitatie versturen