Martin Bannink

‘Medewerkers krijgen alle mogelijkheden om zich te ontplooien’ : Martin Bannink is directeur bij Concreet

‘Medewerkers krijgen alle mogelijkheden om zich te ontplooien’ : Martin Bannink is directeur bij Concreet

“Als je de ambitie hebt kun je letterlijk de hele wereld over binnen de bedrijven die onderdeel zijn van Soletanche - Freyssinet. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Daar ben ik zelf een voorbeeld van. Ik ben begonnen als bouwkundig adviseur, was daarna twee jaar adjunct-directeur en ben nu alweer een paar jaar directeur van Concreet en Conflex.

Je doet hier afwisselend werk bij een bedrijf dat vooroploopt in nieuwe ontwikkelingen en technieken. De projecten die wij uitvoeren bestaan met name uit het renoveren van de buitenschil van appartementencomplexen, met als specialisme betonherstel en betonbescherming. Dat omvat onder meer betonschilderwerk, coaten van balkon en galerijen, vervangen van hekwerk maar ook het constructief herstellen van balkons, galerijen en gevels. Ook doen we onderzoek en herstel van civiele kunstwerken, zoals bruggen, viaducten en duikers en renoveren we zwembaden en zijn we actief in industrie en utiliteit. Dat kan gaan om gietvloeren voor kantoorruimtes en winkelruimtes maar ook het onderhoud van bijvoorbeeld vloeren bij tankstations en wasplaatsen.

We doen het hier samen, waarbij het individu de ruimte krijgt om zich te ontplooien. Als ik naar mijn persoonlijke ontwikkeling kijk heb ik de afgelopen jaren diverse opleidingen met succes afgerond. Onze medewerkers krijgen specifieke opleidingen voor bijvoorbeeld betonreparateur, cursussen voor werken op hoogte en project-specifieke trainingen zoals werken met lijmwapening voor constructief herstel van balkons en galerijen. Alles met als doel om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Want dat vind ik zo mooi aan dit werk en ons bedrijf: klanten komen bij ons met een probleem en wij zorgen vanuit verschillende disciplines voor een mooie oplossing.”