Disclaimer

Aansprakelijkheid

Soletanche Freyssinet Groep streeft er naar om de gebruiker van werkenbijfreyssinet.nl zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. Soletanche Freyssinet Groep aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie die wordt aangeboden.

Privacy

Soletanche Freyssinet Groep respecteert de privacy van alle bezoekers. Als uw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u, de voor u relevante informatie te verstrekken. Deze informatie wordt slechts aan die derden verstrekt die door Soletanche Freyssinet Groep zijn ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Wanneer u uw gegevens invoert gaat u hiermee akkoord.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Soletanche Freyssinet Groep worden gebruikt, behalve wanneer het downloaden, bekijken en/of printen ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik betreft.