Innovatief en vooruitstrevend

De Freyssinet Groep loopt voorop in specialistische bouwtechnieken. De uitgebreide expertise biedt een uitstekend uitgangspunt voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

De Freyssinet Groep loopt voorop in specialistische bouwtechnieken. De uitgebreide expertise biedt een uitstekend uitgangspunt voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

Freyssinet is door heel Nederland actief. Wij zijn in staat om klanten hoogwaardige oplossingen te bieden voor de reparatie, bescherming en versterking van constructies, van concept tot en met realisatie. Door lokale kennis te combineren met internationale expertise vinden we voor elke vraag de juiste oplossing.

Toonaangevende specialist in de civieltechnische bouwsector

Freyssinet heeft zich in Nederland en daarbuiten bewezen als toonaangevend specialist in het versterken, verplaatsen en repareren van constructies. Ook is Freyssinet pionier op het gebied van technieken voor voorspanning en tuikabels en opereert als adviserende en uitvoerende aannemer in voornamelijk de civieltechnische bouwsector. Veel voorkomende opdrachten zijn inspectie- en reparatietechnieken op gebied van tuien, voorspanning, schuiven en vijzelen.

Freyssinet in Nederland

Freyssinet bedient uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren met diverse specialismen. Bij Freyssinet werk je aan interessante nieuwbouw- en renovatieprojecten. Wij passen onze oplossingen toe bij een breed scala van constructies in de volgende sectoren:

Daarnaast zijn we actief op het gebied van onderhouden, beschermen en versterken van constructies. Of het nu om een brug of een gebouw gaat en of die nu uit beton, metaal, metselwerk of hout is opgebouwd: elke constructie leeft, veroudert en ondergaat veranderingen in de loop van de tijd. We bieden specialistische oplossingen voor de reparatie, bescherming en versterking van deze constructies. 

Join the winning team!

Samen werken + samen ondernemen + samen groeien = samen winnen. Daar geloven wij heilig in. Daarbij hanteren we een aantal uitgangspunten:

Onderdeel van wereldwijd netwerk

Eugène Freyssinet, de uitvinder van de voorspanning, stond in 1943 aan de basis van het innovatieve en vooruitstrevende bedrijf. Freyssinet maakt onderdeel uit van Soletanche - Freyssinet en is actief vanuit meer dan 70 landen. Als wereldleider in de sectoren bodem, constructies en energie werkt Soletanche - Freyssinet met meer dan 22.000 medewerkers vanuit meer dan 70 landen om opdrachtgevers een ongeëvenaard aanbod van specialistische civieltechnische producten en diensten aan te bieden. Wij werken aan een optimaal klantresultaat door oplossingen met een hoge technologische toegevoegde waarde te ontwerpen en te leveren, die zijn afgestemd op de specifieke wensen van elk project. 

Vandaag oplossingen bieden voor de uitdagingen van morgen

De ingenieurs, technici en uitvoerders van Freyssinet zijn aanwezig op de meest complexe bouwterreinen. Wij zorgen voor optimale klanttevredenheid door steeds de meest recente technologische kennis toe te passen. Het R&D-team produceert een constante stroom aan innovaties om gelijke tred te houden met de steeds veranderende configuraties van en eisen aan de duizenden bouwwerken die we elk jaar voltooien. Dankzij nieuwe methodes, nieuwe materialen en nieuwe technologieën kan Freyssinet de oplossingen van morgen vandaag al ontwikkelen. In Nederland worden de activiteiten verricht vanuit Freyssinet Zuidwest B.V. in Oud Gastel.