Werken en Leren

Een combinatie van werken en leren is een goede manier om het vak onder de knie te krijgen. Wij bieden volop ruimte aan de professionals van morgen. Begin jij jouw loopbaan bij ons?

Een combinatie van werken en leren is een goede manier om het vak onder de knie te krijgen. Wij bieden volop ruimte aan de professionals van morgen. Begin jij jouw loopbaan bij ons?

BBL-opleiding

Goed opgeleid personeel is een voorwaarde om goede kwaliteit te kunnen leveren. Nu en in de toekomst. Met een mbo-opleiding via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) kun je bij ons leren combineren met werken. Je kunt na je vmbo-opleiding direct instromen. Je gaat dan één dag per week naar school en werkt vier dagen bij ons. De opleiding wordt verzorgd door de stichting OtBS.  Als je je opleiding met succes afrondt en je werk goed doet, is de kans aanwezig dat we je een baan aanbieden.

Traineeship

Verder hebben wij traineeships voor mensen die een hbo- of universitaire opleiding (bijna) hebben afgerond. Die bestaan uit een combinatie van theorie, praktijk en eigen inbreng. Aan de hand van een persoonlijk opleidingsplan krijg je onder begeleiding van ervaren vakmensen de ruimte om uit te groeien tot specialist op jouw terrein.

SBB leerbedrijf

Freyssinet is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Als Erkend Leerbedrijf bieden we goede en veilige werkplekken die aansluiten bij verschillende mbo-opleidingen. Opleiden in de praktijk vinden wij namelijk erg belangrijk. We leveren dan ook graag een bijdrage om de vakmensen van de toekomst op te leiden.

Werken aan jouw toekomst

Tijdens een leer-werktraject voer je diverse werkzaamheden uit die als doel hebben om je technische vaardigheden steeds verder uit te breiden. Je werkt onder begeleiding van ervaren collega’s die altijd in de buurt zijn om uitleg te geven of vragen te beantwoorden. Daarnaast besteden we volop aandacht aan andere zaken die wij verwachten van een werknemer, zoals je werkhouding. Hoe sta je opdrachtgevers te woord? Hoe zorg je ervoor dat je veilig werkt? Hoe ga je om met gereedschap? En aan welke regels en richtlijnen moet je je houden?

Wil je meer weten over Werken en Leren bij Freyssinet?

Een leerwerktraject of traineeship is maatwerk. Heb jij interesse of wil je meer weten? We beantwoorden graag al jouw vragen!
Neem contact op