Ondersteunende Functies

Ben jij dienstverlenend en nauwkeurig en in staat om allerlei voorkomende ondersteunende werkzaamheden uit te voeren? Kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben.

Ben jij dienstverlenend en nauwkeurig en in staat om allerlei voorkomende ondersteunende werkzaamheden uit te voeren? Kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben.

Het takenpakket van een medewerker in een ondersteunende functie is breed. Werkzaamheden kunnen zich zowel aan de backoffice als frontoffice afspelen: het controleren en verwerken van facturen, de dagelijkse financiële administratie bijhouden, als receptionist bezoekers ontvangen, de telefoon beantwoorden en opdrachtgevers te woord staan en andere voorkomende werkzaamheden. Je bent een communicatief sterke teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken.

Vacatures in Ondersteunende Functies

Trainee Bedrijfsbureau

Heb jij affiniteit met bouwtechniek en een scherp technisch inzicht? En heb je een relevante technische hbo-opleiding afgerond of bijna afgerond? Dan is dit jouw baan!

Projectcoördinator

Ben jij goed onderlegd in civiele techniek en bouwkunde, ben je organisatorisch sterk en wil jij meewerken aan unieke projecten? Dan is dit jouw baan!

Projectcoördinator

Ben je organisatorisch sterk, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij thuis in civiele techniek en bouwtechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Project­coördinator Proef­belastingen

Kun jij goed plannen, coördineren en het overzicht bewaken? En vind je het leuk om zaken te organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assistent Controller

Ben jij sterk met cijfers, accuraat, analytisch sterk en heb je een enorme affiniteit met projecten? Dan is dit jouw baan! Freyssinet en Tebecon zoeken een Assistent Controller.

Open Sollicitatie

Wij waarderen talent en bieden daar graag ruimte aan. Wil jij graag meewerken en het verschil maken bij projecten die ertoe doen, maar hebben wij nu geen vacature openstaan die aansluit op jouw kwaliteiten? Aarzel dan niet om ons te benaderen. Open sollicitaties zijn welkom! We vernemen graag welke bijdrage jij kunt leveren aan ons bedrijf.
Open sollicitatie versturen