Technische Functies

Als technisch expert werk je aan uitdagende klussen die ertoe doen. Samen werken we aan de beste oplossing voor de vraag van onze opdrachtgever. Kom jij ons team versterken?

Als technisch expert werk je aan uitdagende klussen die ertoe doen. Samen werken we aan de beste oplossing voor de vraag van onze opdrachtgever. Kom jij ons team versterken?

Een hands-on mentaliteit, een aanpakker, flexibel, deskundig, initiatiefrijk. Met die instelling en eigenschappen zetten we ons in om het beste resultaat te bereiken. Of jij nu de persoon bent die oplossingen uitdenkt of juist uitvoert, of een combinatie daarvan. Het is mogelijk om allerlei verschillende technische functies uit te voeren, die vragen om verschillende vaardigheden.

Vacatures in Technische Functies

Bouwkundig Technisch Adviseur

Heb jij affiniteit met bouwtechniek en een scherp technisch inzicht? En ben je een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vakbekwaam betonreparateurs

Ben je betonreparateur of (beton)vloerenlegger? Of heb je twee rechterhanden en wil je eens iets anders? Maak het concreet en meld je bij ons!

Projectleider

Ben jij een kei in organiseren, aansturen en uitvoeren? Heb je affiniteit met techniek, ben je een teamplayer en communicatief sterk? Dan is dit jouw baan!

Monteurs Buitendienst

Wil jij meewerken aan interessante nieuwbouw- en renovatieprojecten in de civiele sector? Solliciteer dan snel! Freyssinet Nederland zoekt Monteurs Buitendienst.

Projectcoördinator

Ben jij goed onderlegd in civiele techniek en bouwkunde, ben je organisatorisch sterk en wil jij meewerken aan unieke projecten? Dan is dit jouw baan!

Projectcoördinator

Ben je organisatorisch sterk, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij thuis in civiele techniek en bouwtechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Project­coördinator Proef­belastingen

Kun jij goed plannen, coördineren en het overzicht bewaken? En vind je het leuk om zaken te organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uitvoerend Inspecteur

Wil jij de onderste steen boven hebben en word jij enthousiast van het onderzoeken van civiele en bouwkundige constructies? Dan is dit jouw baan!

Projectleider

Wil jij meewerken aan het meest unieke project in Nederland? Dan is dit jouw baan! Freyssinet zoekt een projectleider voor het project De Groene Boog.

Open Sollicitatie

Wij waarderen talent en bieden daar graag ruimte aan. Wil jij graag meewerken en het verschil maken bij projecten die ertoe doen, maar hebben wij nu geen vacature openstaan die aansluit op jouw kwaliteiten? Aarzel dan niet om ons te benaderen. Open sollicitaties zijn welkom! We vernemen graag welke bijdrage jij kunt leveren aan ons bedrijf.
Open sollicitatie versturen