Innovatief en vooruitstrevend

De Freyssinet Groep loopt voorop in specialistische bouwtechnieken. De uitgebreide expertise biedt een uitstekend uitgangspunt voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

De Freyssinet Groep loopt voorop in specialistische bouwtechnieken. De uitgebreide expertise biedt een uitstekend uitgangspunt voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

Wij zijn door heel Nederland actief met Freyssinet, Tebecon, Concreet, Conflex en Concept ingenieurs. Elk van onze bedrijven heeft zijn eigen knowhow, diensten en oplossingen. Wij zijn in staat om klanten hoogwaardige oplossingen te bieden voor de reparatie, bescherming en versterking van constructies, van concept tot en met realisatie. Door lokale kennis te combineren met internationale expertise vinden we voor elke vraag de juiste oplossing.

Join the winning team!

Samen werken + samen ondernemen + samen groeien = samen winnen. Daar geloven wij heilig in. Daarbij hanteren we een aantal uitgangspunten:

Onderdeel van wereldwijd netwerk

Freyssinet, Tebecon, Concreet, Conflex en Concept ingenieurs zijn onderdeel van Soletanche – Freyssinet. Als wereldleider in de sectoren bodem, constructies en energie werkt Soletanche - Freyssinet met meer dan 22.000 medewerkers vanuit meer dan 70 landen om opdrachtgevers een ongeëvenaard aanbod van specialistische civieltechnische producten en diensten aan te bieden. Wij werken aan een optimaal klantresultaat door oplossingen met een hoge technologische toegevoegde waarde te ontwerpen en te leveren, die zijn afgestemd op de specifieke wensen van elk project.

Een landelijk netwerk van specialisten

Soletanche - Freyssinet is vanaf het allereerste begin innovatief en vooruitstrevend. Eugène Freyssinet, de uitvinder van de voorspanning, stond in 1943 aan de basis van het bedrijf. Tegenwoordig is Soletanche - Freyssinet actief vanuit meer dan 70 landen. In Nederland worden de activiteiten verricht vanuit Freyssinet, Tebecon, Concreet Betonherstel, Conflex en Concept ingenieurs.