Uitgebreid netwerk van specialisten

Freyssinet, Tebecon, Concreet Betonherstel, Conflex en Concept ingenieurs hebben ieder hun eigen specialisme en expertise.

Freyssinet, Tebecon, Concreet Betonherstel, Conflex en Concept ingenieurs hebben ieder hun eigen specialisme en expertise.

Freyssinet

Freyssinet is pionier op het gebied van technieken voor voorspanning en tuikabels en opereert als adviserende en uitvoerende aannemer in voornamelijk de civieltechnische bouwsector.

Tebecon

Betonreparaties, betonconservering, coating en grondinjecties (specialistische scheur- en gelinjectie): Tebecon bedient uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren met diverse specialismen.

Concreet

Kerntaken van Concreet zijn betonherstel en betonbescherming, vloerafwerkingen, herstel van de constructieve veiligheid van uitkragende galerijvloeren en balkons, totaalonderhoud en kelderafdichting.

Conflex

Conflex is actief op het gebied van betonrenovatie en bescherming, vloeistofdichte vloeren, staalbescherming, vloeren, afdichting, reiniging en onderhoud en montage.

Concept ingenieurs

Concept ingenieurs zet doeltreffende onderzoeks- en monitoringstechnieken in om de constructieve veiligheid en duurzaamheid van civieltechnische en bouwkundige constructies te verbeteren.

Open Sollicitatie

Wij waarderen talent en bieden daar graag ruimte aan. Wil jij graag meewerken en het verschil maken bij projecten die ertoe doen, maar hebben wij nu geen vacature openstaan die aansluit op jouw kwaliteiten? Aarzel dan niet om ons te benaderen. Open sollicitaties zijn welkom! We vernemen graag welke bijdrage jij kunt leveren aan ons bedrijf.
Open sollicitatie versturen