Freyssinet

Freyssinet is pionier op het gebied van technieken voor voorspanning en tuikabels en opereert als adviserende en uitvoerende aannemer in voornamelijk de civieltechnische bouwsector.

Freyssinet is pionier op het gebied van technieken voor voorspanning en tuikabels en opereert als adviserende en uitvoerende aannemer in voornamelijk de civieltechnische bouwsector.

Freyssinet heeft zich in Nederland en daarbuiten bewezen als toonaangevend specialist in het versterken, verplaatsen en repareren van constructies. Bij Freyssinet werk je aan interessante nieuwbouw- en renovatieprojecten in onder andere de civiele sector. Veelvoorkomende opdrachten zijn inspectie- en reparatietechnieken op gebied van tuien, voorspanning, voegconstructies, schuiven en vijzelen. Deze activiteiten worden verricht aan uiteenlopende bouwwerken, zoals civiele kunstwerken, tunnels, gebouwen, wolkenkrabbers, industriële installaties, energiecentrales, offshore platformen, transport- en sportinfrastructuur en meer. Freyssinet voert door heel Nederland projecten uit.

Wereldleider

Bij Freyssinet ben je onderdeel van iets groters. Freyssinet is betrokken bij talloze projecten verspreid over vijf continenten. Het bedrijf is daarmee wereldleider binnen zijn specialisaties:

Oplossingen van morgen vandaag ontwikkelen

De ingenieurs, technici en uitvoerders van Freyssinet zijn aanwezig op de meest complexe bouwterreinen en zorgen voor optimale klanttevredenheid door steeds de meest recente technologische kennis toe te passen. Het R&D-team produceert een constante stroom aan innovaties om gelijke tred te houden met de steeds veranderende configuraties van en eisen aan de duizenden bouwwerken die we elk jaar voltooien. Dankzij nieuwe methodes, nieuwe materialen en nieuwe technologieën kan Freyssinet de oplossingen van morgen vandaag al ontwikkelen en tegemoetkomen aan de technische en economische eisen van opdrachtgevers.

Onze vacatures bij Freyssinet

Monteurs Buitendienst

Wil jij meewerken aan interessante nieuwbouw- en renovatieprojecten in de civiele sector? Solliciteer dan snel! Freyssinet Nederland zoekt Monteurs Buitendienst.

Projectcoƶrdinator

Ben jij goed onderlegd in civiele techniek en bouwkunde, ben je organisatorisch sterk en wil jij meewerken aan unieke projecten? Dan is dit jouw baan!

Projectleider

Wil jij meewerken aan het meest unieke project in Nederland? Dan is dit jouw baan! Freyssinet zoekt een projectleider voor het project De Groene Boog.

Assistent Controller

Ben jij sterk met cijfers, accuraat, analytisch sterk en heb je een enorme affiniteit met projecten? Dan is dit jouw baan! Freyssinet en Tebecon zoeken een Assistent Controller.

Open Sollicitatie

Wij waarderen talent en bieden daar graag ruimte aan. Wil jij graag meewerken en het verschil maken bij projecten die ertoe doen, maar hebben wij nu geen vacature openstaan die aansluit op jouw kwaliteiten? Aarzel dan niet om ons te benaderen. Open sollicitaties zijn welkom! We vernemen graag welke bijdrage jij kunt leveren aan ons bedrijf.
Open sollicitatie versturen