David Beks

‘Geen dag is hetzelfde’ :  David werkt als Assistent Projectleider bij Tebecon

‘Geen dag is hetzelfde’ :  David werkt als Assistent Projectleider bij Tebecon

“Je werkt aan hele mooie projecten, hebt voldoende kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen en geen dag is hetzelfde. Tebecon is in alle opzichten een prachtig bedrijf om voor te werken.

Mijn werkdagen als assistent-projectleider bij Tebecon zijn divers en afwisselend. De ene dag ben ik voornamelijk bezig met het maken van plannen voor nieuwe projecten, de volgende dag ben ik op pad om projecten te bezoeken en contact te houden met de klant en met de jongens die het werk uitvoeren om ervoor te zorgen dat de werken goed lopen. En als er dan uitdagingen zijn, is het mijn taak om die zo snel mogelijk op te lossen. Geen project is hetzelfde en dat maakt het werk aantrekkelijk. Ieder project vraagt zijn eigen aanpak. Dan is het zaak om van tevoren goed te kijken: wat hebben we voor ogen en hoe kunnen we het gewenste resultaat bereiken? Ik heb eer van mijn werk als de projecten goed lopen, als de jongens die het werk uitvoeren tevreden zijn en uiteraard als de opdrachtgever tevreden is.

Tebecon is voor mij aan een aantrekkelijke werkgever omdat je alle kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ik ben begonnen als werkvoorbereider en daarna doorgegroeid naar assistent-projectleider, met de ambitie om door te groeien naar volwaardig projectleider. Tebecon geeft mij die mogelijkheid en ondersteunt mij daarin door de nodige opleidingen aan te reiken.”